Tipspromenad

TIPSRUNDA LOCKADE MÅNGA I HÖKÖN

Den 3 mars blåste det kalla vindar över Hökön. Solen tittade fram då och då, men vinterkylan släppte inte taget ändå. Trots detta kom ett fyrtiotal personer till Hököns skola för att delta i söndagseftermiddagens tipsrunda.

Det var Hököns Intresseförening med Maggan Persson, Britta Serup, Göran Stigson samt Karin och Kent Ax som arrangerade den här trevliga tipsrundan med både vuxenfrågor och barnfrågor. Vuxenfrågorna hade Melodifestivalen som gemensamt tema och barnfrågorna handlade om figurer i Astrid Lindgrens värld.

Under tiden som deltagarna väntade på de rätta svaren skulle presenteras, bjöd Hököns Intresseförening alla deltagare på grillad korv, nybakade semlor och kaffe/läsk.

Den som svarade rätt på flest schlagerfrågor var Lars Trulsson, Hökön. 12 rätt på barnfrågorna hade Vilma Carlesson, Hökön. 

Den stora behållningen den här söndagsträffen, liksom vid andra liknande träffar, är att grannar och vänner i och omkring Hökön får möjlighet att träffas och byta några ord vid det gemensamma fikabordet.

cof