Inbrott!

Hej,
Natten mellan lör-sön kl 03:00 har det varit inbrott i ett garage mellan Rågeboda och Kärraboda. De stal gräsklippare, motorsåg mm. De har även brutit upp dörrarna till ett annat garage utan att stjäla något.
Den bil som syntes i samband med inbrottet är en blå Volvo 945 med ett släp som har vitt kapell och Shell-loggan på sidan. Föraren är medelålders, mörkhyad och hade även en passagerare bredvid sig. Bilen har även synts idag 09:30 på vägarna vid Jonstorp.

Vi vill att alla ska vara extra uppmärksamma och om ni vet något eller ser något misstänksamt kontakta Olle på 070-606 85 89.
Olle är tillgänglig 24/7, så tveka inte att höra av er.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *