VI ❤  DANSBANDZ

Passa på att köpa biljetter då detta är ett unikt tillfälle för oss i Hökön att uppleva en föreställning med Anna Bromee.
Kontakta Solveig Palm 070-950 25 58 och boka biljetten nu!
Antal biljetter är begränsat!

Texten nedan är från Annas hemsida.

VI ❤ DANSBANDZ
Får vi lov? Att presentera nya feelgood-föreställningen VI ÄLSKAR DANSBANDZ!
En varm, rolig musikalisk hyllning till svenska dansband. Skön nostalgi möter nutid i det bästa från 50-talet till nu – för ung som gammal.
Premiär i Lund sommaren 2021 – och spelas sedan vidare på Sverige-turné 2021 – 22.

I detta alldeles nyskrivna glädje-piller till föreställning klingar låtarna som ingen av oss kan låta bli att sjunga med i eller få lust dansa till. Från Sven-Ingvars Max Fenders via Kikki Danielsson Arvingarna till Vikingarna Lotta Engberg

Du är min man, Inget stoppar oss nu, Nu är det lördag igen Sofia dansar gogo med flera älskade dansbandsklassiker och okända pärlor!


Skådespelerskan Anna Bromee sjöng i dansband hemma i Sörmland på 1990- talet. I Vi älskar dansbandz bjuder hon med värme och värme på roliga anekdoter, kul kuriosa och en humoristisk djupdykning i dansbands-historien. Varför har så många dansband Z i sina namn – Wizex, Lasse Stefanz, Ivan- Henryz …? Varför var 70-talets scenkläder så underbart hysteriska? Vad betyder onkaklacka? Och vad var det egentligen som hände på en halländsk dansbana en sommarkväll på 1970-talet…?


Allt går som en dans på rosor när Vi älskar dansbandz bjuder upp till en helkväll.<br>Hits:en! Glädjen! Idolerna! Historierna! Kostymerna! Plus en och annan glad överraskning.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *