UTHYRNING AV SKOLAN igång efter covid-19

Nu kan ni hyra bord, stolar och skolan med tillbehör igen. För bokningar kan ni ringa eller skicka meddelande till Peter Stjernquist 073-142 95 98. Se mer under “uthyrning av skolan”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på UTHYRNING AV SKOLAN igång efter covid-19

 1. Alf Grankvist skriver:

  År 19660 – 1961 seglade jag på en båt som heter MS Nyköpingshus, ombord fans också en perosn som kom ifrån Hökön, dessvärre minns jag inte hans namn men det finns kanske någon som vet vilken person jag söker. det skulle vara trevligt om jag kunne komma i kontakt med honom. Om det finns någon som känner igen detta vore jag tacksam att få veta något om detta . Jag heter Alf Grankvist och min e-mail adress finns nedan. med vänlig hälsning.
  alf@eurocable.se

 2. admin skriver:

  Hej Alf,
  Jag vet inte om du fått något svar men jag lägger ut ditt meddelande på vår Facebook-sida också.

  Mvh
  Peter Stjernquist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *