Tipspromenad på Pingstdagen!

Varmt välkomna att delta under vår tipspromenad på pingstdagen!

När? Söndagen den 23 Maj kl. 10:00-18:00

Rundan kommer vara tydligt markerad, med start och stopp vid Hököns skola och det kommer finnas frågor för både barn och vuxna.

På grund av rådande situation kommer vi ej ha en fast tidpunkt där vi går tillsammans. Istället kommer tipsrundan vara utmarkerad och tillgänglig mellan kl. 10:00-18:00, med start och stopp vid Hököns skola. Svaren med namn och telefonnummer läggs i en markerad låda. Vi kontaktar vinnarna efteråt för att komma överens om ett smidigt överlämnande av priser. Vi uppmuntrar även att deltagare går i familje-/vänskapskonstellationer och att alla håller avstånd till andra.

Det här inlägget postades i Tipspromenad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *