Tipspromenad på Valborg är inställd

Varmt välkomna att delta under vår tipspromenad på Valborgsmässoafton!

När? Fredagen den 30 april kl. 18:00-20:00
Kostnad: 10 kr för vuxna (gratis för barn upp till 18 år)

Swisha gärna till: 123 652 05 97 för att undvika kontakt i Covid-19 tider.

Rundan kommer vara tydligt markerad, med start och stopp vid Hököns skola. Det kommer finnas frågor för både barn och vuxna. Efter avslutad promenad bjuder Hököns Intresseförening på korv för de som vill, och till barnen finns även en godispåse.

På grund av rådande situation kommer vi ej ha en fast tidpunkt där vi går tillsammans. Istället kommer tipsrundan vara utmarkerad och tillgänglig mellan kl. 18:00-20:00, med start vid Hököns skola. Vi uppmuntrar deltagare att gå i familje-/vänskapskonstellationer och att hålla avstånd till andra.

Tyvärr får vi inte tillstånd för att ha en tipsrunda med korv på Valborg. Därför tvingas vi ställa in denna aktivitet. Vi får hoppas att restriktionerna lättar inom rimlig tid.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.