Barnkulturdagar i Hökön 22 och 23 Februari


BARNKULTURDAGAR I HÖKÖNS SKOLA
LÖRDAG DEN 22 OCH SÖNDAG DEN 23 FEBRUARI

Hököns Intresseförening arrangerar kulturdagar för barn med temat De Fyra Årstiderna.
Skolan kommer att sjuda av liv, rörelse, skratt och djup koncentration.

Osby Kommun har gett bidrag till projektet och lokala företag har sponsrat med material.

PROGRAM
På lördagen kl. 10 blir det teaterföreställningen VILKET VÄDER för barn mellan 1 ½ – 6 år. Därefter ordnas en workshop med lek och rörelse med inspiration från teaterföreställningen.

På söndagen kl. 13-16 arrangeras en konstverkstad för barn mellan 3-12 år. Vi målar, ritar, klipper och klistrar. Tillsammans skapar vi ett ÅRSTIDSKONSTVERK. Vuxna är välkomna att delta, men det finns också möjlighet att fika.

VEM ÄR VEM
Line Svendsen med sin Teater Du Milde Himmel visar föreställningen VILKET VÄDER på svenska. Hon turnerar med föreställningen i Danmark och i Sverige. Line har sedan 1997 tillhört flera olika internationella teatergrupper som framgångsrikt turnerar runt om i världen.

Liza Daquini leder workshopen med lek och rörelse samt konstverkstaden. Liza Daquini är utbildad dramapedagog, skrattyogalärare samt Humanitär Clown och har i över tjugo år arbetat med barn och ungdomar i Sverige och även utomlands.

ANDAMÅL
Syftet med arrangemanget är att ge barn goda upplevelser i sin närmiljö. Upplevelser som inte bara underhåller, men även aktiverar och stimulerar barnens kreativitet och fantasi. Genom att observera, absorbera, interagera och engagera föds nya uttryck. Våra aktiviteter öppnar upp möjlighet för unga människor att förvandla INTRYCK till UTTRYCK.

KOSTNAD
60 kr. per person inkl. fika eller 100 kr. för båda lördag och söndag. Halva priset för det 3:e och alla efterföljande barn i varje familj. OBS! Vi ta endast ta emot kontanter.

HÖKÖNS SKOLA ÄR PÅ BYAVÄGEN, MITT I BYN.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *